Aanbod van engineers in de machinebouw

Regio 's-Hertogenbosh, Nijmegen, Eindhoven en Venlo  

Techskills; Detacheringsbureau voor Erp
Detachering in de techniek

Techskills is een detacheringsbureau die actief is in de techniek, met name de machinebouw. Onze regio beslaat het gebied binnen Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Venlo. Wij richten ons op mensen met een werktuigbouwkundige, elektrotechnische en mechatronische achtergrond. Onze doelstelling is om bedrijven te kunnen voorzien in hun vraag naar flexibele arbeid. Daarnaast zorgen we ook voor structurele invulling. We streven naar optimale arbeidsomstandigheden voor onze werknemers. Centraal staat tevredenheid en kwaliteit.

Detachering voor tijdelijke medewerkers in Erp

Als u een tijdelijke of flexibele kracht zoekt, bieden wij u een passende oplossing. Vanuit onze unieke detacheringmogelijkheden kunnen wij u snel helpen aan de juiste kandidaat voor uw vraagstuk. Deze medewerker is dan bij Techskills in dienst, zodat u flexibel kunt u ondernemen en verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden. Naast snelheid staat kwaliteit daarbij altijd hoog in het vaandel. Want uw bedrijf heeft een naam hoog te houden. Net als wij. 

• U kunt gewoon blijven ondernemen.
• De kandidaten zijn direct beschikbaar.
• Verdieping in uw bedrijf zorgt voor optimale match.
• Een betrouwbare partner die werknemers zoekt namens u.
• Het kaf wordt voor u van het koren gescheiden.
• Ontzorging van uw loonadministratie.
• Wij dragen de werknemersrisico's voor u.
• Toegang tot netwerk van kwalitatieve ZZP’ers en werknemers.

 

KLEINE SPELER MET GROTE AMBITIES

Techskills is een relatief kleine speler in een regionale markt, zoals Erp. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke relatie. We vinden het belangrijk om meer over een medewerker of bedrijf uit Erp te weten dan alleen de zakelijke aspecten. Onze ambitie is dan ook niet om de grootste te worden, we zijn liever de meest betrokken en meest gewaardeerde partij voor onze relaties.

Wij zijn gevestigd in Eindhoven en Langenboom (gemeente Mill en St Hubert). Door onze regionale aanpak kunnen wij u als bedrijf uitErp optimaal van dienst zijn.

 

CONTACT

Wanneer u kiest voor detachering van Techskills bent u zeker van kundige tijdelijke medewerkers. En als blijkt dat u en de medewerker daarna graag op een constructievere manier samenwerking, werken wij daar graag aan mee. Wilt u weten wat wij op zeer korte termijn voor u kunnen betekenen? Dan komen wij graag op zeer korte termijn bij u langs.

Neem contact met ons op via telefoon +31(0)6-23135655 of via email info@techskills.nl.