Aanbod van engineers in de machinebouw

Regio 's-Hertogenbosh, Nijmegen, Eindhoven en Venlo  

Kandidaat aanvragen
Beschikbaar vanaf week 49

Kandidaat
Techniek, OEM, Tekenaar (wtb)

Deze kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging als tekenaar/constructeur.

Zijn salarisindicatie ligt op 3650 bruto en zijn opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Hij is multidisciplinair inzetbaar, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en werkt graag in teamverband.

Leeftijd 48 jaar
Woonplaats Regio land van Cuijk Noord-Brabant
Opleidings niveau MBO
Opleiding
  • 1997-1999 R.O.C. Cuijk, Stichting Opleiding Metaal, secundair 
  • 1992-1993 Streekschool Nijmegen, Stichting Opleiding Metaal, primair diploma behaald 
  • 1989-1992 M.T.S. Veghel, werktuigbouwkunde 
  • 1985-1989 L.B.O. Mill, metaal c/d niveau diploma behaald  

Cursussen 

  • 2003 tot heden Bedrijfshulpverlening Diverse cursussen en Seminars zoals o.a. Autocad, calculatie- cq. CAM programma. 
  • VCA basis 2003-2013
Werkervaring

2010 tot heden: Tekenaar / constructeur  / Werkvoorbereider

Verantwoordelijk voor alle bestellingen en montage begeleiding, plannen van  monteurs en het maken van offertes en opdrachtbevestigingen.  T.b.v. de offertes maken van berekeningen t.b.v. watervoorziening  Verantwoordelijk voor de inkoop alsmede de inkoop afspraken d.m.v. ERP pakket  Unispeqs.  Tevens ben ik samen met mijn directe collega's verantwoordelijk voor alle projecten.  

2000 tot 2010: Werkvoorbereider / Tekenaar

Verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding vanaf het moment van het  calculeren tot het moment van het produceren, -monteren en -factureren.  Projectleider, vanaf 2009  Verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken betreffende de klantcontacten. Ook neem ik deel aan het Management Team waarin ik samen met de directie en chef werkplaats bekijk hoe  we het bedrijf goed en succesvol kunnen laten functioneren  

Tekenaar / constructeur, vanaf 2000  Daarbij verantwoordelijk voor alle bestellingen alle bijkomende teken technische  problemen die kunnen ontstaan in het verloop van het project. Verder ondersteun ik in  drukke tijden de montageploegen of geef ik een helpende hand in de productie.  Sinds 2003 verzorg ik naast deze werkzaamheden ook de calculaties en offertes cq.  opdrachtbevestigingen en controleer ik de binnengekomen en uitgaande facturen.  

Sinds 2005 verzorg ik tevens de complete planning t.b.v. productie en montage.   In 2008 ben ik begonnen met het instellen en controleren van de programma's t.b.v.  een bewerkingsmachine d.m.v. een CAM programma, waarbij de aluminium puien  vanaf het calculatieprogramma naar een zaagmachine en hierna op deze  bewerkingsmachine word aangestuurd.

1992 tot 2000: Frezer

Hier verricht ik conventionele freeswerkzaamheden en N.C  freeswerkzaamheden bij beide ben ik verantwoordelijk voor het hele proces (van  begin, het gezaagde werkstuk, tot eindproduct, zoals deze naar de klant gaat).Tevens  ondersteun ik de C.N.C afdeling, en verricht ik daarnaast zaag- en  slijpwerkzaamheden. 

Meer informatie

Heeft u interesse in deze kandidaat? Neem dan contact op met Wouter Weijens van Techskills via e-mail info@techskills.nl of telefoon +31(0)6-23135655.