Aanbod van engineers in de machinebouw

Regio 's-Hertogenbosh, Nijmegen, Eindhoven en Venlo  

Kandidaat aanvragen
Beschikbaar vanaf week 45

Kandidaat
Techniek, OEM, Engineer

Als startend ingenieur is deze man op zoek naar een positie binnen de machinebouw. Hij is een hardwerkende sociale technicus met zeer diepgaand technisch inzicht en interesse.

Als zoon in een ondernemersgezin, zijn hard werken en vooruitdenken hem met de paplepel ingegoten.

In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan zijn motoren (voorheen Brommers), ook de engineering en het bouwen van carnavals/- praalwagens zijn een hobby voor hem. Deze kandidaat is op zoek naar een dynamische engineeringsfunctie binnen de machinebouw.
Leeftijd 29 jaar
Woonplaats Regio Den Bosch Noord-Brabant
Opleidings niveau HBO
Opleiding
  • 2009-2014 Avans Hogeschool in Den Bosch Werktuigbouwkunde. Gekozen minor: Machines in Motion. In deze minor draait het om het ontwerpen van snelle en nauwkeurige machines. Tijdens deze minor wordt onder meer aandacht besteed aan constructieprincipes, dynamisch gedrag en Motion Control. 
  • 2004-2009 Ds. Pierson College, te Den Bosch. HAVO-Diploma behaald in mei 2009.
Werkervaring

2014 Afstudeerproject

Projectopdracht: Het ontwikkelen van een prototype voor het scheiden van flexibele barriere folie voor de OLED en zonnecellen industrie.  Het hoofddoel van het project was het onderzoeken en analyseren van mechanische scheidingstechnieken. Door het opstellen van een theoretische analyse en het uitvoeren van diverse testen is een scheidingsmethodiek gekozen. Het tweede deel van de project was het ontwerpen van een laboratorium-tool voor het testen/snijden van de flexibele barriere folie.

2012-2013 Stage

Projectopdracht: Het maken van een herontwerp van de huidige skinner in de DeboFlex lijn. Tijdens het ontwerpen is er rekening gehouden met hygiene, kostprijs en functionaliteit. Ook verschillende nevenactiviteiten zijn uitgevoerd naast de stageopdracht, zoals het testen van diverse machines.

Meer informatie

Heeft u interesse in deze kandidaat? Neem dan contact op met Wouter Weijens van Techskills via e-mail info@techskills.nl of telefoon +31(0)6-23135655.